Dette kan du med DataLøn integrationen:

• Medarbejdere i Relion matches automatisk med medarbejdere i DataLøn.

• Relion sender dine timer til DataLøn og tager tilmed hensyn til ubetalte pauser.

• Relion udregner automatisk oprettede løntillæg og sender dem med til DataLøn.

• Lønsatser overføres automatisk fra Relion til DataLøn.

Opsætning af integrationen.

1. Åben dine indstillinger i Relion

2. Vælg “Løn” i venstre menu

3. Tryk “Start integration” ud for DataLøn.

4. Nu skal du indtaste din DataLøn API-nøgle. Du finder API-nøglen i DataLøn under menupunktet “Opsætning”, hvorunder du vælger “Integration til andre systemer” Find Relion blandt de mulige integrationer og tryk på “Administrer”. Kopier API-nøglen og indsæt den i Relion.

5. Dine medarbejdere i Relion matches nu automatisk med dine medarbejdere i DataLøn. Findes der ikke automatisk et match, så skal du selv matche medarbejderne den ikke finder et match for.

Din integration er nu oppe at køre og du kan nemt sende dine timer fra Relion til DataLøn.

Læs mere om Relion og DataLøn her.

Har du øvrige spørgsmål, så skriv til os i chatten. 😇