Gør det nemt for dig selv og overfør alle timer fra Relion til dit fortrukne lønsystem med et enkelt klik. Denne funktion kræver at du har integreret med dit lønsystem, læs her hvordan:

Eksporter timer til lønsystem

Sådan gør du

1. Skift visningen fra “Vagtplan” til “Tidsregistrering” i øverste venstre hjørne

2. Vælg afdeling samt den periode du gerne vil eksportere timer for i dato-vælgeren

3. Tryk på “Eksporter” i øverste højre hjørne
    Her får du muligheden for at se om der er noget du skal være opmærksom på inden du eksporterer.

4. Tryk på “Send til lønsystem” (I eksemplet nedenfor er vi integreret med Salary)