Temply er et vikarbureau der dækker et utal af brancher, primært i lager og logistik. Temply gør det nemt for dig at skaffe en kompetent vikar til din forretning med kort varsel og med integrationen til Relion kan du nu gøre det direkte fra din vagtplan!

Integrationen til Relion er helt gratis. Du kan læse om Templys priser her.

Sådan virker integrationen

Indstillinger --> Integrationer --> Slå Temply til.

Med integrationen slået til kan du nu, i stedet for at vælge en medarbejder til en vagt, vælge Temply.

Tryk på Temply for at anmode om en vikar på baggrund af vagtens tidsrum, rolle og evt. beskrivelse.

Tryk "Anmod om vikar" og der vil automatisk blive sendt en anmodning til Temply, der kort efter ringer dig op og præsenterer dig for den rette vikar. Det har aldrig været nemmere at få dækket alle huller i din vagtplan!